30-09-2009 Fietstocht Reeth

Besloten om te gaan Mountain biken. Een van de weinige plekken waar je kunt slapen, eten, huren en zelfs een fiets kunt kopen in de Yorkshire Dales(http://www.dalesbikecentre.co.uk/). Het leuke is dat ik er nog niet eens honderdvijftig meter over m'n veldje met schapen voor hoeft te lopen. Je weet ook al is het redelijk duur dat je er ontzettend veel plezier aan gaat beleven. Een vette met voorvering uitgevoerde fiets die mij moeiteloos naar High Halker Hill op de Harkerside Moor kon brengen maakte het goed begin.
Nu kon het afdalen beginnen richting het dorpje Gunnerside. Donders en dat is te gaaf. De spieren in je armen trillen je armen bijna uit door de rotsblok-jes van het pad. Het landschap schiet voorbij en valt extra op wanneer een zonnestraal eindelijk de grond heeft kunnen bereiken.

Helaas is de regenval nog niet heftig genoeg geweest om dan de blubber van me af te moeten vegen, maar binnenkort zullen de talloze waarvoor bestemde en nu nog droogstaande mini riviertjes zich vullen en alles nog blubberiger maken.

2 opmerkingen:

  1. ha die Fer
    super die foto met die regenboog!
    jij staat in het zonnetje maar toch ook zeker de nodige druppels?
    groet van thuis

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ferry wat een geweldig plan!
    Ik ben vreselijk jaloers, super om je verhalen te lezen, heerlijk hoe je alles beschrijft hoop dat je nog genoeg modder te zien krijgt!;)
    Geniet er van!!

    Groeten Berre

    BeantwoordenVerwijderen