04-11-2009 Loch Awe

In de hoop op een gave zonsopgang werd het toch een grijs ontbijt. Een kerkje(Saint Conan's Kirk) nabij het meer bezocht wat een goede aanbeveling bleek. De blog een klein beetje geupdate in het luxe Loch Awe Hotel en een zeearend over vliegend waar genomen. De avond een poging gedaan om in het volle maan licht het kasteel vast te leggen, maar de maan stond in de rug. Wel vanaf het kasteel de laatste trein gefotografeerd (West Highland Railway) met daarachter de eerste witte bergtop van de trip! Overdag zou de lage bewolking hiervoor gezorgd moeten hebben en werd het bij deze opklaring voor het eerst zichtbaar. Wel gaaf dat het je zelfs kan ontgaan dat boven je op de toppen het wit wordt van de sneeuw. Ik moet zeggen het is fantastisch om de tijd naar een winters beeld zien te veranderen.
2 keer kwam nog een jet fighter door het dal geknalt. 1 ervan is zichtbaar op de foto die helaas geen scherpte bevat. Wel maf hoor. Stilte, darkness, krijsend geluid van een uil ofzo gecombineerd met een jet fighter die ook nog eens vanuit het dal al zijn kracht laat horen bij het opstijgen naar een hogere level!

Deze 3e avond weer in de Tight Line Inn gezeten. Grappig te zien hoe de lokale jongeren uit het dorp hier elke dag de avond doorbrengen.

2 opmerkingen:

  1. heyhey ferry
    Eindelijk is mijn laptop gemaakt dus kan ik je weblog bekijken. Super gave foto's heb je op je site staan. Adembenemend!!
    Ik zie dat je voor het laatst in Loch Tulla bent geweest hoe was het?
    Heb je het beetje naar je zin?

    Liefs Amber (the hollandgirl van tightline)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Ferry
    These pictures are amazing! I am really enjoying them. Loch Tulla looks spectacular in the frost. I hope you are having fun on your trip and that Scotland is being good to you. Anna x (Tight Line)

    BeantwoordenVerwijderen